Ambrose Services

Bedrijven

Ambrose Services staaft op een branche ervaring in de Plaagdierbeheersing van ruim 29 jaar en het staat garant voor een vakkundige en professionele aanpak. Wij zijn een duurzaam bedrijf en richten ons op het voorkomen van de aanwezigheid van plaagdieren en streeft ernaar om het gebruik van biociden tot een minimum te beperken.

Daarnaast zijn wij als bedrijf voor u een ondersteunende factor op het gebied van Voedselveiligheid, zoals BRC (British Retail Consortium Global Standards)

Wat betekent het voor u als het gaat om hygiëne- en kwaliteitseisen!

In de horeca en levensmiddelenindustrie is vervuiling of besmetting van levensmiddelen door ongedierte een slechte zaak. Ambrose Services geeft een gedegen advies voor een onberispelijke hygiëne bij de voedselproductie.

Inspectie op plaagdieren

Wij zijn voor uw bedrijf een ondersteunende factor met een totaalpakket van plaagdierbeheersing en wering, binnen en buitenom uw bedrijf. Ambrose Services garandeert dat uw bedrijfsvoering hierdoor hygiënisch blijft en dat uw bedrijf gevrijwaard wordt tegen ongedierte.

Het uitbesteden van weringsactiviteiten naar Ambrose Services is ook een mogelijkheid.

IPM (Integrated Pest Management) is hiermee een goede manier om te werken en is niet gebonden aan bepaalde bedrijfstypen. Volgens het IPM-model streven wij naar Inspectie, Preventie, Toezicht, Mechanische controle, Chemische bestrijding en Controle.

Wij werken met een online logboeksysteem, zodat u inzage heeft in al onze analyses en aanbevelingen. Mocht u een gedegen advies willen hebben voor uw bedrijf dan kunt u altijd met ons contact opnemen!

Last van ongedierte?

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvend advies

Bel ons direct
(013) 57 14 730